AULA DE NATURA: MIREM UN TRONC FORADAT PER PICOTS

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

La mare del Martí, ens va portar una cosa molt interessant per investigar: un tronc foradat. I ens vam preguntar: qui pot haver fet aquests forats? Per què? Els vam investigar i vam arribar a la conclusió que eren de picots. En acabar, vam buscar informació dels tipus de picots que hi ha al Parc Natural de l’Alt Pirineu. N’hi ha tres: el picot negre, el verd i el garser gros. Finalment, vam arribar a la conclusió que era de picot garser gros ja que les cavitats eren rodones i d’uns tres dits de diàmetre.
Nens i nenes de l’Escola d’Alins

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *