LES INSTITUCIONS DE CATALUNYA, ESPANYA I EUROPA

Per treballar les institucions de Catalunya, Espanya i Europa hem fet una exposició oral als companys de l’escola.
Primer de tot vam llegir el tema per familiaritzar-nos. Després ens vam repartir els diferents apartats amb els companys per poder fer un resum de les diferents institucions, els seus components i la seva funció. Ens vam ajudar d’Internet per buscar més informació i imatges.
Quan vam tenir tota la informació i per poder acompanyar l’exposició oral vam fer un mural entre tots. Per poder entendre la política de cada territori, també vam explicar com s’organitzava Catalunya (comunitat autònoma), Espanya (país) i Europa (com a continent). Dins d’Europa, hem après que hi ha una unió econòmica i política de vint-i-vuit estats independents i l’últim d’incorporar-se ha estat Croàcia.
Que hem après?
• A organitzar-nos per treballar.
• A buscar informació a Internet
• A resumir la informació i convertir-la en coneixements.
• A fer el mural entre tots.
• A repartir com explicaríem el tema als companys.
• A parlar en públic
Aquest és el nostre mural:
INSTITUCIONS

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *