ACTIVITATS ESPORTIVES I NATURALISTES A VIRÓS 18 DE MARÇ

El dia 18/3/2016 tota l’escola d’Alins vam anar a fer uns jocs esportius i naturalistes a Buiro amb la Montse i el Fransesc de “l’Obaga” primer de tot ens vam repartir els binocles ja que els necessitaríem per la primera activitat.

L’activitat funcionava així, ens ficavem en dos files i un/a de cada fila se’n anava deu metres més lluny i treia una targeta on hi havia una forma, un número o un animal i els de la fila, amb els binocles, haviem de descobrir que era i dir-ho amb veu alta i així anavem rotant fins que ho havíem fet tots. En acabar el joc vam juntar totes les targetes dels dos grups i havíem de trobar els dos intrusos que eren el picot nival i la tarongeta.

El següent joc va ser el joc de les valises primer de tot ens vam separar en grups de treball i cada grup, amb ordre, havia de buscar les valises que eren comns fanalets sense llum, desde les valises havíem d’agafar els binocles i buscar un paper o hi havia un ocell que havíem d’identificar però no ens hi podíem apropar perquè sinó seria trampa, a més per fer-ho més difícil havém de respondre unes preguntes que estaven a cada valisa i era sobre l’ocel del paper d’aquella valisa. Un cop tots els grups vam posar les respostes en comú va arribar l’autobús i vam marxar cap a l’escola.

Lluc Fisas Bellés

IMG_4740-minIMG_4739-minIMG_4736-minIMG_4735-minIMG_4734-minIMG_4733-minIMG_4732-minIMG_4731-minIMG_4730-minIMG_4729-minIMG_4728-minIMG_4727-minIMG_4725-minIMG_4719-min

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *