AULA DE NATURA

Els divendres després del pati fem aula de natura. El primer divendres vam dir algún tipus d’ocells que coneixíem i que ens agraden. Una altra sessió vam escoltar el cant de molts ocells i anavem mirant com eren. Per ambientar l’escola vam fer un mural on vam dibuixar els ocells que ens visiten a l’escola (mallerengues i orenetes) a les menjadores i a les caixes niu. En l’última sessió vam estudiar alguns ocells que podem trobar en el nostre entorn com el voltor, l’àguila daurada, l’ànec collverd, la merla, l’oreneta cuablanca, entre altres. Entre tots vam dir coses que sabíem dels ocells i deu n’hi do les coses que sabem.
Les imatges dels ocells estudiats les vam penjar a l’ aula, ara toca clasificar-los. Com ho farem? Amb ocells petits, d’ambients humits, rapinyaires, carronyaires i el ratpenat que és un mamífer que potser ocuparà una caixa niu.

Aniol, Sol i Escola d’Alins

IMG_1024la-meva-primera-guia-dc2b4ocells - copiaIMG_1027IMG_1030mural ocellsIMG_2915

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *