DIJOUS GRAS I EL MAG D’OZ

Aquest any l’obra que hem representat per Dijous Gras ha estat EL MAG D’OZ. Aquesta, narra les aventures de la Dorothy, una nena orfena que viu amb els seus oncles en una granja de Kansas i a causa d’un tornado es veu transportada, juntament amb el seu gos Totó, a un món fantàstic, més enllà del l’arc de sant martí. Una vegada allà, intenta tornar a casa i comença el seu viatge cap a la ciutat d’Oz, pero només el gran màg d’Oz la pot fer tornar. Al camí es fa amiga d’un espantaocells sense cervell, d’un home de llauna que desitja un cor i d’un lleóo covard. Junts s’encaminen cap a Oz per a mirar de trobar solució als seus problemes. Mentrestant, pel camí ensopeguen amb tota mena d’aventures.

Aquest és el nostre mural que hem fet amb tots els personatges i llocs que hi apareixen: el nord, el sud, els quadlis, els munchkins, les fades, ciutat maragda, els narradors, l’arc de Sant Marti, Kansas, etc…..

VALORS COM L’AMOR, LA SAVIESA I EL CORATGE ES TROBEN EN AQUESTA HISTÒRIA QUE NOMÉS ELS PODRAN TROBAR EN EL SEU INTERIOR.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *