FINAL DE CURS

El dia 19 de juny va ser l’últim dia d’aquest curs. Al matí vam anar a Sant Quirc on vam menjar uns melons que estaven molt bons. En acabar d’esmorzar i jugar en el nostre turó apadrinat, vam baixar a l’escola i vam fer la cloenda dels Padrins i Fillols d’aquest curs amb l’entrega d’uns dibuixos com a records i unes fotos. Tot era molt bonic i fet pensant en els nostres companys!
A la una del migdia van arribar les famílies i van preparar el dinar. Mentrestant els infants van fer jocs d’aigua. Vam dinar, gaudint d’una bona estona tots junts. Més tard van fer jocs al pati i per finalitzar el dia vam fer un partit de futbol de nens contra pares. Va ser molt divertit i emocionant !!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *