LA MARIA ENS EXPLICA COM SERÀ EL NOU SISTEMA DE RECOLLIDA D’ESCOMBRARIES

El dia 24 de febrer del 2015, va venir la Maria Pou enviada del Consell Comarcal per explicar-nos el nou sistema de recollida de residus a la nostra comarca.
Primer, entre tots vam dir tots els residus que fem diàriament, després els vam classificar en els contenidors que van. Llavors ens va dir que un dia ens trobarem que tots aquests contenidors no hi seran.
Més tard, ens va comentar que el Consell Comarcal ens donarà tres bosses: una groga, uan verda i una blava que servirien per llençar els envasos, vidre i paper o cartró. També que ens donaran tres cubells, dos de marrons, un petit i un de gran. El petit serveix per llençar l’ orgànic i el gran per transportar l’orgànic.
I finalment el tercer cubell taronja que servirà per transportar el paper i cartró , el vidre i els envasos. També ens donarien unes bosses d’ escombreries i un calendari, per saber quin residu tocarà cada dia.
Us deixem algunes imatges de la xerrada informativa.

MARIA, ANIOL I LLUC.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *