FEM CAGAR LA TRONCA!!!!

L’últim dia del trimestre (23/12/2014) vam passar un matí molt divertit. Primer de tot vam mirar el llibre què volíem; al cap d’una estona vam mirar una pel.lícula que es titula (Happy Feed) i mestrestant l’estàvem mirant la Sílvia ens va donar crispetes i estaven tant bones que ens les vam acabar molt ràpid.
Quan es va acabar la pel.lícula vam anar al pati i després vam fer el més divertit del dia: CAGAR LA TRONCA!!!
La vam cagar per grups de treball, primer el grup 3, el grup 2, el grup 1 i l’últim el grup 4. Ens va cagar coses molt bones!!! Era una bossa amb un paraigües de xocolata, uns llapis de xoco, etc… Tot ens ho vam guardar a la motxilla i més tard vam destapar el calendari d’advent. Finalment vam marxar cap a casa

Vam passar un matí i un trimestre molt xul0!!!!
GINA, ALÈXIA, MARIA I JÚLIA

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *