PREPAREM LA CASTANYADA

Primer de tot la Carme i la Silvia ens van dir que aquest any la castanyada seria matemàtica i que cada grup de treball s’encarregaria d’un joc: el grup 1 del codi del Cèsar que consistia en desxifrar un missatge tirant tres lletres de l’abecedari endarera, el grup 2 problemes visuals, el grup 3 el tangram i el grup 4 del bingo.
Llavors tots els grups vam començar a fer el material i entre tots vam preparar les invitacions per als pares.

El dia abans de la castanyada vam preparar els panellets de coco, de xocolata, de pinyons, d’ametlla sencera i d’ametlla ratllada. També vam fer un pastís de carrotes de l’hort i al final també vam ballar el rap de la castanya.

Aniol i Alèxia

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *