LA CASTANYADA

El dia 31/10/2014 a la tarda quan van arribar els pares ens vam esverar molt perquè estàvem molt emocionats. Vam anar a buscar els jocs que havíem preparat per quan vinguessin els pares i teniem aquests jocs: El xifratge del Cèsar, que era un codi d’escriptura. Per saber-lo havies de tirar 3 lletres endarrera del abecedari. Els problemes visuals, que donaven unes “cartolinetes” i et feien preguntes. També vam preparar el tangram, que eren unes peces (quadrat, dos triangles grans, dos triangles petits i un romboide) i les famílies havien de muntar les diferents figures que els vam donar. Per últim, hi havia el bingo, un joc que et donen cartronets i fitxes i van dictant números però nosaltres els ho vam fer més difícil i els encarregats vam dir les operacions, els pares les havien de pensar i buscar la solució en el seu cartronet. Al primer que va fer línia li vam donar un menat de bledes i als que van fer bingo els vam regalar un pot de la melmelada de tomata que vam fer al taller de cuina.

Després els hi vam fer un ball que és titulava “el rap de la castanya”. En acabar vam anar a buscar les castanyes al Saloria i estaven calentíssimes!!! Vam anar a l’escola i vam treure els panellets, el pastís de pastanaga i torrades amb melmelada de tomata. Estava tot boníssim!!!
Finalment vam fer un partit de fútbol pares VS nens.
Vam empatar, ostres!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *