ELS DE CICLE INICIAL ANEM A ESTERRI!!

El dimarts dia 29 d’octubre els nens i nenes de Cicle Inicial de la ZER vam anar a Esterri al Camp d’Aprenentatges amb la Mar, la Neus i la Laura. El primer que vam fer va ser tallar els papers i deixar-los estovar, per deixar-ho preparat i fer paper reciclat a la tarda. Quan vam acabar vam fer una ruta pel poble seguint un mapai hi havia unes pistes per endevinar i anar-hi. Primer ens vam orientar amb una brúixola per saber on era el Nord. Després de dinar i jugar una estona, vam anar al taller a fer paper reciclat. El vam triturar, vam agafar un motlle, vam treure l’aigua i ho vam deixar assecar.
Ens ho vam pasar super bé i vam aprendre a fer paper reciclat!!!
Queralt, Blai i Núria

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *