Mundial de Sochi 2014

S’està celebrant a Sochi el Mundial d’escacs que disputen el campió actual, el noruec Magnus Carlsen, i l’aspirant i excampió del món, l’indi Vishy Anand.

Avui divendres, dia 14 de novembre es juga una interessant i potser molt important ronda, la cinquena, doncs tots dos están empatats a dos punts i, en el passat, la balança entre tots dos va començar a inclinar-se clarament a favor de Carlsen, qui aleshores era l’aspirant i aconseguí guanyar-lo dues vegades seguides.

En la primera partida van empatar. En la segona guanyà Carlsen però, de manera quasi inesperada Anand es va refer i, per primera vegada en quatre anys va guanyar el noruec i va empatar novament el matx. En la quarta ronda van empartar. Així doncs, aquesta tarda, es desfarà l’empat? Qui es mostrarà més fort mentalment?

Es pot seguir tot el torneig en l’enllaç oficial:

http://www.sochi2014.fide.com/

Hi veureu fotografíes, vídeos i, el més interessant, totes les partides amb un visor que mostra tota la partida simplement amb un sol clic, o bé controlant la velocitat de la seva reproducció. Fin i tot es pot seguir les partides en rigurós directe!

Que ho gaudiu d’allò més!!

Bon mundial i fins aviat!!

Magnus Carlsen, actual campió mundial.

Vishy Anand, excampió i ara aspirant.

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *