L’Escola

 

Informació sobre la nostra escola …
 

 

 

L’Escola Pere Torrent, es troba a Lloret de Mar, poble que pertany a la comarca de la Selva.Lloret està situat al Sud de la Costa Brava, a 70 Km. de Barcelona i a 38 de Girona.
Els pobles veïns nostres són: Blanes, Tossa, Vidreres i Tordera.L’escola es troba situada al sector nord de la localitat, a uns 400 metres del centre del poble, en una zona dedicada a serveis; limita al nord amb el carrer Passatge Sra. de Rossell, on es troba l’entrada dels alumnes d’Ed. Infantil. A l’est entre un edifici d’apartaments i un camp de futbol, es troba l’entrada dels alumnes de Primària; al sud limita amb el pavelló poliesportiu vell i a l’oest amb les pistes d’atletisme.

 

 

Molt a prop hi ha ubicats altres serveis com el camp de futbol municipal, la guarderia municipal, el CAP, el casal de joves, i el poliesportiu nou.

L’escola té vàries obertures: al nord n’hi ha tres, l’entrada d’Ed. Infantil, l’entrada dels proveïdors del menjador i una tercera que és d’ús exclusiu dels mestres; al sud hi ha tres obertures: una de petita, una altra pel servei de manteniment i una tercera que durant el curs 2004/05 els serveis tècnics de l’Ajuntament han obert per facilitar les entrades i sortides a la carpa instal·lada a la pista de l’escola, i a l’est l’entrada principal que dóna al carrer de Les Escoles i a l’interior del centre es troba una de petita que comunica amb el camp de fútbol de l’escola.

 

 

 

Història
 

 

 

Si entreu a l’escola per la porta principal, podreu veure a mà dreta, en un quadre, el retrat d’un senyor que porta ulleres i té el cabell blanc: és mossèn Pere Torrent que va donar nom a aqueta escola inaugurada sis anys després de la seva mort.Lloret honorava així un dels seus benefactors més il·lustres i ho faria també vint-i-cinc anys després del seu traspàs, dedicant-li una plaça i un monument, situat al costat de l’església parroquial.

L’escola està com posta per dos edificis diferenciats però molt propers. Va ser una escola construïda per a 16 unitats, i actualment i degut a la forta demanda dels darrers anys té 29 grups distribuïts de la manera següent:11 aules de parvulari i 18 aules de primària.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *