Comença la intervenció sobre els murs de la capella

Després de moltes setmanes preparant el moment de la intervenció, avui hem començat a empaperar les finestres tapiades de la capella; preparem el suport  per després poder fer inscripcions amb color sobre les finestres: color vius de fons sobre les finestres per provocar un bon contrast amb els murs de la capella, i sobre el color els textos que hem estat treballant entre tots.

Hem hagut d’aconseguir diversos permisos des de l’Ajuntament dels Districte, tot un procès administratiu, però per fi ataquem els murs de la capella i preparem la intervenció, que s’inaugurarà el 17 de maig, dins dels actes de la Festa Major de Nou Barris.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>