Cartografies del barri

“Avui ha vingut el Vicens amb la Laia i la Núria de l’associació A BAO  A QU. Ens han portat un mapa de Sant Andreu i Nou Barris on hem situat els recorreguts que fem de casa a l’institut, altres  que fem  habitualment, i llocs emblemàtics i espais verds dels nostres barris. Ens hem adonat que tots els companys de classe van gairebé als mateixos llocs: la Maquinista, Can Fabra, el camp del Sant Andreu, Heron City… També ens hem adonat que hi ha gent que ha de recòrrer grans distàncies per venir a l’institut.

El Vicens ens ha dit que  durant les pròximes setmanes, si no plou com avui, sortirem al carrer per localitzar un espai d’intervenció i pensar en fer-hi una obra” (Laia Escalona i Dani Escalante)


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>