Intervencions urbanes

El divendres vam estar veient imatges que ens va ensenyar el Vicens sobre intervencions urbanes. Hi havia imatges de intervencions de tota mena i d’artistes diferents.
Hi havia intervencions sobre temes diferents, des d’intervencions que es feien amb la intenció de fer participar la gent, fins a altres de motiu polític que tenien moltes més coses amagades al darrere.
Adrià Avià

El divendres vam estar amb Vicens, ens va posar unes imatges que l’art no és sempre pintura. Ens va ensenyar art urbà, és a dir que els artistes fan l’art al carrer. Hi havia imatges que et quedaves bocabadat, com un noi que va fer una ciutat en miniatura en un racó d’una paret, també hi havia una imatge que era un home que estava penjat a la paret amb cinta adhesiva.

Victor Toledo


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>