CONSTRUIM FRASES…

Encetem una nova activitat.

La Mar ens mostra un llibre, tapes de cartró vell, pàgines groguenques…. Retalla unes pàgines i ens les va repartint. Ens proposa que acuradament seleccionem paraules que ens semblin interessants, que les retallem amb el cúter i que les anem guardant en un racó de la nostra taula.

L’activitat ens captiva, es fa un silenci absolut mentre tots anem seleccionant les nostres paraules. Passada una estona… agrupem els retalls de paraules i ens atrevim a construir frases noves. Reordenem, estructurem , lliguem paraules…..

En surten de ben curioses.

Ariel Moreno

Ivan Outumuro

La Mar ens penja unes imatges molt suggerents a la pissarra, ens proposa que les frases que hem anat fent les enganxem sobre les imatges.

L’activitat ens ha engrescat molt. Ens queden algunes frases per col·locar i decidim fer-ho en estances de l’aula. A l’aixeta, als vidres, al terra, al tamboret, a la porta, a les escultures que hi tenim…

Per a l’activitat hem gaudit del llibre “La pluja als vidres” de Mª Aurèlia Capmany

2 thoughts on “CONSTRUIM FRASES…

  1. Isabel

    Vaja! Sou els més poètics de totes les Residències. Que bé! I, tanmateix, no podia ser d’una altra manera, envoltats com esteu d’harmonia, de poesia i dels altres carrers tan sensibles dels quals ara no recordo el nom. Jo tampoc no la vull la rutina absurda!

    Salut, poesis i Residència!

    Isabel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *