Que es troba a l’interior d’un iceberg? Per Anna Pedro Ortiz

anna_pedroA mi, personalment, m’agradaria que dintre d’un iceberg, hi hagués com una espècie de comandament per controlar la vida.  És a dir, per poder fer una cosa i, si no m’agrada, poder tornar enrere. Poder esborrar tot els errors i poder repetir tots aquells moments tan meravellosos amb aquella o aquelles persones que t’estimes tant.  Sé que a la vida s’aprèn dels errors però, què millor que aprendre d’ells i després fer com si no haguessin passat?

7 thoughts on “Que es troba a l’interior d’un iceberg? Per Anna Pedro Ortiz

 1. fortpius10

  Si poguessim rectificar totes aquelles coses que per qualsevol motiu hem fet malament, existiria la perfecció. Si poguessim reviure tots els moments meravellosos, ho deixarien de ser. La vida és el dia a dia, no tindria gràcia si sabessim el que ens espera!

  Miquel Lledós

 2. fortpius2

  Walaaa! si q molaria q hi hagues un comandamen x parar el temps o rectificar els errors! ANNAA I love youu (L)!

 3. fortpius4

  Anna m’ha agradat el teu dibuix, m’ha cridat l’atenció l’interrogant i m’he llegit l’escrit. Estaria molt i molt bé que hi hagués un comandament com aquest però penso que provocaria massa caos si tothom el fes servir. Així que, si jo en tinc un, ja en tinc prou.

  Eila Alonso.

 4. fortpius11

  Annnnnaaa! Magrada mol la teva idea! am las meteduras de patas k fem a la vida crec k aniria molbb akest mandoo! 😀
  I el dibux mol wpo sembla una patata! hahahaha (y) i el interrugan es el mando? (interessante)
  Bss de la teva Esterr!! <3

  —-Ester Almagro de Toro—-

 5. fortpius16

  Molt bona idea anna! 🙂 Ens faria la vida més fàcil, oi tant!
  El dibuix..molt expressiu xd

  By: Marina Quel.

 6. fortpius11

  uouoouooooooooo!
  m’agrada molt aquesta ideaaa!!!!(L)
  T’estimo filleta mevaaaa!! 😀

  NATT*

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *