A l’interior de l’iceberg, per Laura Usán García.

laura_usanDintre d’un iceberg, a mi  m’agradaria que hi hagués unes sabates que té la meva mare  que m’agraden moltíssim,  però com que els icebergs són molt grans tindran molt espai, llavors també m’agradaria que al seu interior hi hagués alguna cosa màgica que fes realitat el major desig de cadascú.  🙂 😉

7 thoughts on “A l’interior de l’iceberg, per Laura Usán García.

 1. fortpius11

  Lauraaaa’h! Em molen mool els teus desitjos!(y) I ls sabates son mol wpes!:)Ja ma les enseñaras algún dia xqq em semblaa k magradaran (de paso me las regalas (muahahahah!) I la cosa màgica k és? Osigui que kina forma té.
  T’agrada el lila? ho dic xqq cuasi toot es lila x))
  hahahahaç! Molaa mol allà les sabtes dins de el bocadillo de exclamacion 😀

  —-Ester Almagro de Toro—- T

 2. fortpius4

  Laura, jo em conformo amb la ‘cosa màgica’, tu et pots qedar les sabates 🙂

  Eila Alonso.

 3. fortpius11

  Bsss de la teva FM! (esk me ulvidat de despedirme :S)

  —-Ester Almagro de Toro—-

 4. fortpius11

  M’agrada molttt!
  per cert, quin desig demanaries tu? :O
  T’estimo molt!(L)

  NATT*

 5. fortpius11

  Que guay…
  pero si tens una cosa màgica, amb la cosa màgica no pots demanar, les sabates¿?
  és un dubte que tinc… xD
  muua t’estimoo!

  Júliaa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *