Què és un iceberg?

El 23 de setembre, la Francesca ens va demanar que escrivíssim unes linies sobre els icebergs, què en pensavem i què ens suggerien. A continuació publiquem una selecció dels nostres treballs.

Iceberg: massa de gel. Pot estar sol, perdut, sense res al voltant, a part d’aigua. Eila Alonso.

Jo crec que un iceberg és un tros de gel (gran o petit, depèn) que s’ha desprès d’un tros molt més gran de gel. Per a mi no representa res exactament, però em fascina molt això que a la superfície del mar es vegi petitó i sota l’aigua sigui enorme; és com si s’amagués alguna cosa dins seu. Ester Almagro de Toro.

Un iceberg (per a mi) és un tros de gel desprès d’un glaciar. És aigua sólida i té una gama de colors del blanc fins al blau. Roger Aguilera Milla.

A primer cop d’ull és sòlid, rígid, ferm; res a veure amb el seu altre estat, l’aigua. Només comparteixen una cosa: poden destruir tot allò que troben. Miquel Lledós de Benito.

Un iceberg , per a mi , és un tros de gel molt gran que es desprèn a causa de la calor i això fa que la marea pugi. Jose Capdevila.

Un iceberg és un tros de gel que sobresurt de l’aigua només en una petita part del seu cos total. Miquel Mochales.

Per a mi un icerberg és com una illa de gel que va per l’aigua movent-se d´un lloc cap a l´altre, com una ovella sense amo. Ricardo Ordóñez.

Tros de gel gegantí, que expressa solitud, però que dins seu sempre hi ha vida. Raquel Gil Bandrés.

Un iceberg és aigua molt i molt freda, sòlida. Andriy Pomazanskyy.

Són de color blau i poden arribar a tenir un volum molt gran. Acostumen a estar en països on les temperatures són molt baixes. Laura Parareda.

Un iceberg per a mi és un tros de gel fred, humit i sol. És la part de solitud de la Terra, un munt de gel marginat en els dos extrems del món. Júlia Pardo.

Un iceberg em recorda a una persona perduda per la societat, marginada i buscant noves sensacions a nous països. Sense cap il·lusió, vagant per tot arreu sense rumb, per finalment acabar morint sol, amb mil·lers d’admiradors que no sabia que tenia. Jordi Poch Monés.

Un iceberg, per a mi, és com un naufrag que es perd pel mar i no el tornen a trobar mai més. Jordi Ruiz.

Quan veus un iceberg quedes molt  impressionat pel seu color i la seva textura. Es considera bonic perquè és molt poc comú. Malika Savdar Laktionova.

Gel perdut,  sol,  sense rumb,  fred… Laura Usán García.

Un iceberg em recorda a un quars blanc. El quars és un mineral de sílice que pot adoptar nombroses tonalitats si porta impureses. Sara Younkman.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *