Preguntes a la Francesca

Hola Francesca,

Hem visitat la teva pàgina i et volem fer les preguntes següents:

 1. Què va fer que et dediquessis a l’art?
 2. Des de quan et dediques a aquesta professió?
 3. En què t’inspires per fer els teus quadres?
 4. Has exposat les teves obres a molts llocs del món?
 5. En què et vas inspirar per fer l’obra Amor-atada?
 6. Què vols transmetre amb l’obra Malaltes d’amor?
 7. Què representa la nina inflable dins d’una caixa?
 8. Ens podries explicar les imatges de l’aigua en moviment de les fotografies?
 9. Quin significat té el crani de plata?
 10. Què volen dir els guants del quadre de Galícia?

One thought on “Preguntes a la Francesca

 1. francesca llopis

  Hola!

  M’ha agradat molt veure com heu investigat la web i les preguntes que m’heu fet. Com que són unes quantes que han de veure amb una particularitat de la meva obra, per començar prefereixo explicar-vos-les personalment quan ens coneguem demà dijous. De totes maneres m’han donat peu a reflexionar sobre aquets petits objectes que amaguen alguns secrets.

  Les dues primeres respostes les teniu aquí, encara que en podríem parlar-ne una mica més.

  Què va fer que et dediquessis a l’art?
  Quan vaig acabar els estudis d’arquitectura d’interiors, degut que sempre m’havia agradat pintar, dibuixar i veure art, vaig decidir seguir estudiant art a la mateixa escola Eina. Una gran escola.
  Allà el mestre que tenia de color i pintura, que es deia Albert Ràfols-Casamada, em va encoratjar dient-me que jo devia prendre consciència i pintar, que tenia dots especials i que havia de buscar la manera de pensar i fer una exposició.
  D’entrada em va sorprendre. La intuïció em va dir que si jo tenia aquets dons no els podia malgastar i que segurament tindria moments de moltes dificultats però al mateix temps de moltes satisfaccions, especialment a l’experimentar amb resultats nous dins de les propostes artístiques i personals.
  A casa meva mai no ho entendrien i jo no sabia ben bé què m’esperava, però li vaig fer cas.

  Des de quan et dediques a aquesta professió?
  El 5 de Març de 1981 farà 30 anys que vaig fer la primera exposició en una galeria comercial a Barcelona. La galeria 491.

  Demà ens veiem i seguim parlant!
  francesca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *