5a sessió. passant en net els cròquis

img_0966img_0963img_0962

El dimarts dia 24 de novembre la classe de 3er B de l’IES Bernat Metge vam seguir treballant en el projecte Air Race que fem en l’activitat Artista en Residencia. En aquesta classe vam continuar el procés d’acotació de mides de la classe (taller). Vam agafar les mides ja preses el dia anterior i anotades en un dibuix a má alçada i, les vam transportar a un altre full en net fent-ho a escala utilitzant escaires i regle. Vam estar fent aquest dibuix en net amb l’ajut del professor i amb l’artista. Com que la majoría teniem dificultats, aquesta tasca es va prolongar durant tota l’hora. Al final de la classe tots vam acabar el dibuix. Vam abandonar tots la classe amb les ganes de poder continuar amb Air Race la següent classe.

Raúl González

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *