Hola a tots i totes!

Em dic M. Àngels Vila Safont i visc i treballo a Figueres des de fa una colla d’anys. Soc professora de Llengua i Literatura Catalana a secundària. He passat per tots els cursos d’ESO i Batxillerat i he fet una mica de tot. Tinc la gran sort de treballar en un centre de màxima complexitat on els companys fan les coses fàcils i l’ambient de treball és, malgrat tot, acollidor i motivador. Tenim club de lectura de professors, fem teatre (els Pastorets dels professors del Monturiol ja són una institució a Figueres) i altres activitats que ens ajuden a fer pinya i a fer més passatgeres les dificultats…

Com que ja duc un grapat de trienis a la meva esquena, he tingut ocasió de participar en projectes i activitats diversos. Se’m faria molt difícil triar en quin he après i gaudit més. Però potser del que em sento més cofoia és d’haver format part del grup de treball que va impulsar el Concurs d’Oratòria Juvenil de l’Alt Empordà.

Malauradament, la sisena edició va quedar en l’aire per culpa del confinament sobtat del mes de març i aquest curs tampoc no ens hem vist amb prou força per bregar-hi, però el projecte és ben viu.

(Cal dir que a l’Alt Empordà tenim la immensa sort de tenir un Servei Educatiu molt receptiu, actiu i valent que ens dona ales i suport per moure projectes ben engrescadors.)

Tornant a mi: se’m fa difícil de dir com soc. Potser el més fàcil és que vosaltres mateixos traieu el nas pel meu bloc i el meu portafoli digital i us feu una mica d’idea dels meus interessos, neguits, dèries i facècies:

Al meu twitter em defineixo així: “Empordanesa. Filòloga. Professora de secundària. Mare. Dona. Ciutadana. Inquieta. Catalana, republicana i d’esquerres!”

No sé si amb això en fareu prou. En tot cas, si voleu saber més de mi, demaneu, que preguntar és de franc!