La felicitat

Els alumnes que participen en aquesta edició del concurs "Play", dedicat al tema de la felicitat, han d'interpretar cançons en anglès, respondre a preguntes sobre el seu contingut i passar una prova de matemàtiques també en anglès. En aquesta ocasió, els joves que intervenen en el programa provenen del CEIP Joan Coret, de Badalona, i del CEIP Collserola, de Sant Cugat del Vallès. Les quatre cançons que interpreten, que parlen de la felicitat, són: "It's My Life", de Bon Jovi; "Like Two Rivers", d'Avril Lavigne; "Heaven", de Bryan Adams, i "Shiny Happy People", de R.E.M. Després de cada tema, els alumnes de l'equip contrari han de respondre a una pregunta relacionada amb la lletra de la cançó. La prova següent és la de matemàtiques. En Harper els proposa en anglès sumes i restes i els participants han de donar el resultat de l'operació matemàtica en anglès. Pel que fa a la prova de cinema, en aquesta ocasió cal trobar un error en el diàleg d'una història inspirada en el film "The Pink Panther". El programa també explica com demanar el menú d'un restaurant en anglès, amb frases com: "menu with pictures", "chicken and chips", "I change the chips for some salad", "what is she eating?", "can I have the same?" o "can I have the bill?".

Aquí us deixo la web del programa http://www.tv3.cat/programa/12605

 

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/play/985227.rm" width="352" height="288"/]

Deixa un comentari