Descriure persones

 El concurs "Play" proposa a les escoles que hi participen treballar el vocabulari que es fa servir en anglès per descriure persones. Per això interpreten cançons sobre aquesta qüestió i se sotmeten a diferents proves.En aquest capítol, les escoles que hi participen són el CEIP Pràctiques I, de Lleida, i la ZER Conca de Barberà, de Solivella.Al llarg del programa, els alumnes interpreten els temes següents: "I'm Like a Bird", de Nelly Furtado; "Sweetest Thing", d'U2; "Brown Eyed Girl", de Van Morrison, i "Grace Kelly", de Mika. Durant les interpretacions tots hi han d'estar atents, per respondre després a una pregunta relacionada amb les cançons.Els participants també han de passar la prova d'alfabet, en què en Harper els dóna unes lletres per construir la paraula corresponent en anglès.

L'escena de cinema correspon a la pel·lícula "Star Wars". Després de veure-la, els concursants han de trobar una errada en el diàleg en anglès.

Així mateix, també es fa un repàs del vocabulari en anglès relacionat amb la descripció de les persones: "clever", "handsome", " tall", "short", "wavy hair", "brown eyes", "to look cool"...

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/play/976563.rm" width="352" height="288"/]

Deixa un comentari