Ha mort Santi Riera

Santi Riera el dia de la seva jubilació l’any 2003 al Pati de l’Os del Seminari

Santi Riera i Subirachs ha mort aquest diumenge a Sant Julià de Vilatorta d’on era natural.   Músic, pedagog, mestre de mestres, havia estat el primer director juntament amb Joaquim Maideu de l’etapa moderna de l’Escola de Música de Vic que es remunta a l’any 1968. Posteriorment es trasllada a Barcelona i esdevé un dels principals col·laboradors d’Ireneu Segarra en la renovació dels ensenyaments musicals a Catalunya a partir de la dècada dels setanta amb la creació de l’Escola de Pedagogia Musical. A principis dels anys noranta tornarà a l’emvic on treballarà fins a la seva jubilació l’any 2003. La seva aportació en el camp de la pedagogia musical o en la revalorització de la cançó tradicional a l’ensenyament quedaran ja com un llegat per a les futures generacions. Descansi en pau.

Aquest article ha estat publicat en Darreres Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.