Assemblea i renovació de l’Associació Alumni de l’emvic

L’Associació Alumni de l’emvic compta amb dues formacions orquestrals

El proper dissabte, 20 de gener tindrà lloc l’assemblea anual de l’Associació Alumni de l’emvic. Durant l’assemblea es renovarà la Junta que fins ara presidia Mercè Voltas.

L’Associació va néixer el 2008 amb la finalitat de fomentar el contacte i el seguiment dels antics alumnes de l’emvic així com fomentar activitats i serveis musicals pels seus socis. Actualment l’Orquestra de Cambra Alumni i la JOVIC, pertanyents a l’associació, reuneixen una quarantena d’antics alumnes de diferents generacions. Així mateix els associats tenen accés a aules d’estudi de l’emvic i descomptes importants en programes complementaris com l’Aula d’Adults.

La comunitat d’antics alumnes de l’emvic sobrepassa actualment els tres mil alumnes, molts d’ells de Vic però també de diverses poblacions tant d’Osona com de comarques veïnes.

En les darreres generacions s’ha incrementat notablement l’accés al món professional, tant en l’àmbit clàssic com modern, amb músics que destaquen tant a nivell nacional com internacional en les seves especialitats.

Aquest article ha estat publicat en Darreres Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.