Audició de la Xarxa emvic

Per primera vegada alumnes de la Xarxa emvic han protagonitzat en exclusiva una audició d’alumnes a l’Auditori Joan Anglada

Aquest dimecres, 1 de febrer, ha tingut lloc a l’Auditori Joan Anglada, la primera audició amb la participació exclusiva d’alumnes de l’em de Tona i de les Aules Associades de Folgueroles, Calldetenes, Sant Julià, Viladrau, Sant Hilari i Arbúcies. És la primera vegada que s’ha organitzat una audició d’aquestes característiques que evidencia el pes que en els darrers anys han anat adquirint aquests centres associats a l’emvic. La Xarxa emvic reuneix actualment 350 alumnes i representa pràcticament el 25 % d’alumnat de l’emvic. En els darrers anys s’ha anat incrementant la complementarietat i la participació d’aquests centres en les activitats i recursos de l’emvic.

Aquest article ha estat publicat en Darreres Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.