Gemma i Clara Dalmau Domingo 1er premi de violoncel a Alcañiz, Teruel

Les germanes Gemma i Clara Dalmau Domingo al concurs d’Alcañiz

Les germanes GEMMA i CLARA DALMAU DOMINGO han guanyat el primer premi, cadascuna en la seva categoria, al concurs JÓVENES PROMESAS DEL VIOLONCHELO Jaime Dobato Benavente, celebrat aquest darrer cap de setmana a Alcañiz, Teruel. La Gemma és alumna del Conservatori de Vic i la Clara comparteix els estudis de Nivell elemental entre l’emvic i l’Escola de Música de Manlleu. No és la primera vegada que ambdues germanes han estat distingides en concursos de joves intèrprets ja que, malgrat la seva joventut, porten una considerable trajectòria com a instrumentistes de màxim nivell. Moltes felicitats a la Gemma, a la Clara, als seus pares i a en Daniel Oliu, professor de la Gemma a l’emvic.

Aquest article ha estat publicat en Darreres Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari