L’emvic presenta l’Aula de Musicoteràpia

Aquest dimecres, dia 10 de setembre, a les 13h i a l’auditori Joan Anglada es presenta l’Aula de Musicoteràpia. Es tracta d’un nou servei, en aquest cas de caràcter terapèutic, que s’afegirà a la ja extensa oferta educativa de l’emvic i que s’obre especialment a tot el món educatiu. La Musicoteràpia és, com indica el seu nom, un tractament terapèutic que utilitza sistemàticament la música com a mitjà per ajudar en el tractament de problemes de salut emocional com el dol, la pèrdua, els canvis d’estructures familiars o trastorns en edat escolar referits a la conducta, problemes sensorials o discapacitats físiques. La presentació anirà a càrrec de la Dra.Melissa Mercadal de la Universitat Pompeu Fabra i seguidament la responsable de l’Aula de l’emvic, Eli Pujol explicarà també els objectius a curt i mitjà termini que es planteja en aquest nou servei. La creació de l’Aula de Musicoteràpia ha estat possible gràcies a l’acord de la Fundació l’Atlàntida amb els Serveis Socials de l’Ajuntament de Vic.

Aquest article ha estat publicat en Darreres Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.