CADÀVERS EXQUISITS -3r-

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

La Regina va venir a l’escola un dia a cada classe de tercer a fer-nos un taller surrealista!

Un cadàver exquisit és un joc inventat pels surrealistes el 1925. Els jugadors escrivien per torn en un full de paper, el doblegaven per cobrir part de l’escriptura i després el passaven al següent jugador. El nom ve de la primera frase que va sortir en jugar-hi. Nosaltres vam jugar-hi de manera plàstica.

Ens vam asseure en grups de quatre i cadascú tenia un paper doblegat en quatre trossos. Cada participant va agafar un full i, sense que el veiessin els altres, va dibuixar a la part superior. Abans de passar el full al segon company va deixar una línia que sobresortís en el segon tros del paper, al mateix temps va rebre el dibuix del seu veí preparat de la mateixa manera. I així fins que tothom havia participat. En acabar vam desplegar els dibuixos, els vam completar amb papers, roba… Surrealisme pur! Ens va encantar!

Moltíssimes gràcies Regina per fer-nos aquest taller i per compartir el teu temps amb nosaltres!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *