El Liquidàmbar, revista de l’escola

Fent clic sobre la revista la veuràs en format gran

Si us voleu descarregar i imprimir la revista i/o pòsters amb les fotos ho podeu fer en aquests documents:

 

UN TALLER MONSTRUÓS -3r-

El 2 de maig, nens i nenes de tercer en primer lloc i més tard de quart de diferents escoles, vam anar al Mundial a veure un escriptor i una il·lustradora. En Jaume Copons, escriptor, i la Liliana Fortuny, il·lustradora, ens van fer un taller de crear una història de monstres. Vam planificar un conte que a partir del 23 de maig podrem trobar en una pàgina web. També ens van respondre diferents preguntes i ens van signar els llibres que vam portar.

Fent clic sobre les imatges podreu veure totes les fotos de l’àlbum

Els estats de la matèria -3r-

Estudiant els estats de la matèria vam fer uns experiments que ens van agradar molt:

  • L’aigua en estat sòlid, líquid i gasós.
  • L’aire ocupa espai. Vam inflar globus, també vam aixafar ampolles de plàstic per buidar l’aire, vam inflar globus i guants amb l’aire d’una ampolla de plàstic, vam manipular xeringues tapant l’entrada i ens vam adonar que a dins hi havia aire i que ocupava espai… També vam gastar l’aire de l’interior d’un got cremant-lo amb una espelma i vam veure que l’aigua pujava pel got!

També vam entendre que l’aigua erosiona muntanyes amb l’ajuda d’una muntanya de sorra i d’una regadora que simulava la pluja.

Ens va agradar molt fer els experiments i vam aprendre les característiques dels estats de la matèria!

Fent clic sobre les imatges podreu veure totes les fotos de l’àlbum


Paisatge d’hivern -3r-

A educació artística vam fer un paisatge d’hivern. Com que hem tingut un hivern molt suau vam crear un paisatge alegre sense oblidar els elements típics de l’estació. Després de pintar un terra nevat, un cel ben blau i un sol ben espectacular vam estampar amb cartrons uns arbres de fulla caduca. Per acabar, amb la tècnica del puntillisme i amb cotonets de les orelles sucats amb pintura blanca vam fer la neu. Van quedar uns paisatges d’hivern molt alegres!

Fent clic sobre les imatges podreu veure totes les fotos de l’àlbum


 

Carnaval -3r i 4t-

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

I el rei Carnestoltes va arribar i unes consignes ens va portar!

Fent clic sobre les fotos podreu veure totes les fotos de l’àlbum


Tallers :

El 3 de febrer els nens i nenes de tercer i quart vam fer tallers de carnaval. Un taller de construcció d’un antifaç amb oueres, un taller musical sobre “El carnaval dels animals” de C. Saint-Saëns i per acabar la història de la Vella Quaresma. Ens va agradar moltíssim!.

 

Treballs de Tardor -3r-

Hem fet uns treballs de tardor. Hem resseguit la nostra mà sobre paper marró i l’hem utilitzada com a tronc. Després hem preparat papers quadrats de seda de colors de tardor i els hem enganxat com si fossin fulles. Els hem penjat al passadís. Han quedat fantàstics i molt vistosos!

Fent clic sobre les imatges podreu veure totes les fotos de l’àlbum