Andrea

Sóc espanyola. Tinc el cabell castany i llarg i els ulls castanys clars.
Tinc un germà de 4 anys i una germana de 9 anys i una altra de 27 anys i un altre de 8 anys.
Sóc mitjana i tinc 10 anys. Tinc molts cosins i moltes vegades em quedo a casa dels meus avis i dels meus cosins. Alguns viuen al meu costat, i els meus avis viuen davant de casa meva.
M’agrada jugar i ballo sevillanes i hip hop amb la meva germana de 9 anys, la de 27, la de 8 i el de 4 anys.
El meu pare es bo i la mare també.

2 thoughts on “Andrea

  1. marta

    hola andrea soy la marta tu prima i quiero decir que me caes muy muy muy bien!!!!!!!!!!!!!!!!! tambien quiero que sepas que esres la amiga i la prima que siempre e tenido querer i tambien que heres como si fueras mi hermana tambien quiero que sepas que la nerea aunque es mi amiga tambien la quiero como si fuera mi hermana o mi prima i quiero que sepas que si os passa algo me perocupare un monton os quioero un monton sois como mis hermanas i tambien quiero que sepas que me gusta tu forma de ablar tu pelo i tu rropa estres muy guappa i te quiero un monton como amiga prima hermana o todo lo que sepas i que si algun dia te pasa algo yo estare alli para lo que quieras i que nunca, nunca nunca nunca nunca te olvidare te quiero como prima hermana,i prima i te quiero por muchas cosas mas te quiero i no te olvidare nunca te lo dice tu primaica marteta la que va a tu clase i que te doy muchos vesitusssssssss muakksssssssssssssssssssssssssssss!!! te quiero un monton i no te olvidare nunca deu guappa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *