El Yoel diu “ARRIBA L’ESTIU”

Jo vaig al meu poble amb els meus cosins i els meus tiets durant el mes d´agost. El juliol aniré a lesplai de la Montañesa amb els meus amics: Javi, Dani, Carles… L´any passat vaig anar i m’ho vaig passar molt bé. També vull anar a les piscines de Can Dragó amb els meus pares.

yoel-c

La Laura diu “ARRIBA L’ESTIU”

Aquest estiu aniré a Tenerife, el 30 de juny i tornaré el 7 de juliol. Tinc moltes ganes de anar-hi, però també aniré a la piscina, a la platja, i veuré a les meves cosines. Espero que aquest estiu sigui genial, però també toca fer els deures de vacances, per repassar una mica i practicar les coses que hem fet aquest curs de 5è.

laura

La Kamal diu “ARRIBA L’ESTIU”

L’estiu de l’any passat va ser a l’Índia. Vaig anar a Aulakh, Ragistan, Chandigar, Nanaksar. A Nanaksar, tinc 2 cosins petits i el més petit un dia em va agafar les xancles plenes de sorra i me les va llençar a la cara. El següent dia el meu cosí em va mossegar a la espatlla i encara tinc la marca d’on em va mossegar. També a Chandigar, tinc un vídeo al mòbil del meu pare que surten el meu cosí gran i el meu germà Lovepreet, i s‘estan barallant de broma.

kamal

La Sua diu “ARRIBA L’ESTIU”

A la nit de Sant Joan aniré a Corçà, faré una petita fogera i tiraré petards. Aniré a casa l’àvia i després aniré de colònies deu dies a Ripoll amb l’esplai de la gingueta. Quan torni aniré amb el meu pare a León-Garanyo i em banyaré a la piscina i al riu Lluna on l’aigua és molt freda.

sua

El Javi diu “ARRIBA L’ESTIU”

Aquestes vacances aniré al meu càmping a jugar amb els meus amics i a la piscina, també aniré amb el meu germà a còrrer per la muntanya del meu càmping. També aniré amb els meus amics i els meus pares i els pares dels meus amics a la platja.També aniré amb el meu germà amb les motos de muntanya al circuit.

javi

El Cèsar diu “ARRIBA L’ESTIU”

Aquest estiu, aniré al campus de l’Alzamora. El juliol aniré de creuer i aniré a la disco, a la piscina amb tobogán, a la sala de jocs amb play, etc. Ens porten el menjar a l’habitació. Crec que en portaran del vaixell fins a la ciutat en barca. I abans de començar el creuer anirem a Venècia.cesar

El Moises diu “ARRIBA L’ESTIU”

Potser aniré al mi país a veure la meva família i després tornaré a aquí. Quan arribi aniré a Marbella. A Sant Joan petaré mots petards amb els meus cosins que són més grans. També m’apuntaré al casal d´estiu del cole amb uns amics. A les tardes jugaré amb un amic que es diu Joel al parc o a casa seva. També jugaré a futbol i amb les meves consoles.

moises

La Marta diu “ARRIBA L’ESTIU”

Aquest estiu aniré a Torredembarra per estar amb les meves cosines i amb la meva àvia. La casa té dues piscines, una gran i una petita. També aniré a la casa de la meva tieta que també viu a Torredembarra i té un jardí però no té gespa. Per Sant Joan tirem petards i m’ho passo molt i molt bé.

marta

El José diu “ARRIBA L’ESTIU”

Quan s’acabi el curs tiraré els petards i aniré amb els meus cosins a Marina d’Or, als balnearis, a les piscines i als jacuzzis. Aniré a l’hotel de cinc estrelles perquè està inclòs el balneari, i com que venen els meus cosins, jugaré amb ells.

jose

La Cristina diu “ARRIBA L’ESTIU”

Aquest estiu aniré a l’Illa Fantasia amb la meva família. M’agradaria anar a Marina d’Or però potser aniré el proper any.

Aniré a la platja i a la piscina. M’agradaria també estar amb les meves amigues.

Potser veuré a la Laura, quasi tots els estius la veig.

cristina

El Carlos diu “ARRIBA L’ESTIU”

Quan acabi el curs faré moltes coses. Primer aniré a la pisina de Can Dragó amb tota la meva familia. Un altre dia aniré a casa d’un amic, jugaré amb ell i després aniré a casa meva a jugar amb els meus cosins, les meves germanes i els pares. El dia de Sant Joan ens reunirem tots a casa. Després, a la nit, aniré al parc per tirar els petards que em compraran els meus pares.

carlos

La Melany diu “ARRIBA L’ESTIU”

Aquest estiu faré moltes coses. Aniré a la platja, a la casa de la meva cosina que està en un poble que no recordo com es diu. També aniré a la piscina amb la mare, el pare, la tieta, la cosina i jo. Jo amb vull anar al zoo i a l’aquari amb la meva família i uns amics que tenim. També aniré al parc, amb la meva cosina que es diu Saray, a mullar-me amb globus d’aigua. Aniré al cinema a veure alguna pel·lícula.

melany

El Mauricio diu “ARRIBA L’ESTIU”

Aquest estiu m’agradaria anar a Port Aventura, i quan vingui la meva àvia, al Tibidabo. A la nit de Sant Joan tiraré molts petards, però com que tinc dos germans, tots els petards s’han de repartir entre tres. També m’agradaria anar a la platja i a la piscina.

mauricio

El Joel diu “ARRIBA L’ESTIU”

Aquest estiu m’agradaria anar a la platja amb la meva família, anar a casa del meu tiet, anar a Port Aventura i jugar amb els meus amics. També m’agradaria estudiar per no oblidar-me de res, tirar petards el dia de Sant Joan i estar amb la meva família.

joel

L’Adrià DIU “ARRIBA L’ESTIU”

Aquest estiu fare moltes coses divertides. M’agradaria anar cada dia a Port Aventura i al Tibidabo. Aquest estiu anire al meu pais i alli si que em divertiré moltíssim, estaran els meus cosins i les meves avies i els meus avis.

A proposit tambe llançare petards amb el meu cosi i el meu germa.

adria

Ramon

TINC ELS ULLS DE COLOR MARRÓ.TINC EL CABELL DE COLOR NEGRE.
SOC ALT I TINC 10 ANYS .
M’AGRADA L’EDUCACIÓ FISICA I JUGA A FUTBOL.
I TAMBÉ M’AGRADA JUGAR AMB ELS MEUS AMICS.
M’AGRADA AJUDA A LES MEVES A MIGUES
EL DAVID S’HA ANAT I ESTA UN MESTRA NOU I ES BO .
EL DAVID S’HA ANAT A SEVA CASA AMB LA SEVA FILL
M’AGRADA LA FORMULA 1.

Nerea

Tinc 10 anys. Tinc els ulls marrons foscos amb les pestanyes llargues. Tinc el cabell arrissat i negre. D’altura sóc mitjana. Tinc els peus mitjans. Porto la roba conjuntada. M’agrada patinar, ballar amb les meves amigues, m’agrada jugar, la plàstica, el pati i saltar a la comba.
Els meus millors amics són l’Andrea, la Marta i la Melany.

Moises

Hola sóc Moisés. Tinc molts amics que es diuen: César, Joel, Andres, Florin. Tinc dues amigues: Miriam i Querli. M’agrada el color verd. Tinc dues Mestres que es diuen: Laura i Paula. M’agrada jugar a futbol.

Mauricio

Soy Mauricio y soy un alumno de la escuela Mercè Rodoreda. Me gusta jugar a basket y tengo dos hermanos, Esteban y Facundo. Siempre competimos a ver quién es el mejor, y siempre gana el mayor, Esteban.
También me gusta jugar a futbol y soy portero. Casi nunca me marcan gol, sólamente de rebote o de penalti. Soy muy simpático y listo en las matemáticas , y sobretodo me gusta hacer amigos. Me gustan casi todos los deportes y los videojuegos, sobretodo Wii Sports Resort.

Laura

Hola em dic laura,i avui, os presentaré les meves amigues.
Una de les meves amigues es diu cristina,a ella li agrada molt la música,i
ballar , es molt sentimental, i bona.
Una altra es diu Amalya, es molt divertida y graciosa. Li agrada molt jugar i estar amb mi, i es com la meva cosina-
També trobem la Kamal, bona amiga, li agrada estar amb la cristina.
Fa poc va ser el meu aniversari, i em van fer uns regals meravellosos.
Bé, us dic adéu,y un petó molt fort a les meves amigues son les millors. adéu, fins un altre!!!!

Ai!!!,perdó se m’ha oblidat dir-vos, que un altre dia us presentaré a mes amigues, com la Sua,la Carolina,etc. Bé, fins demà,i molts petons a tots!!!.Em vaig a menjar a casa,adéu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamal

Jo tinc els ulls marrons molt forts, sóc mitjana d’altura, tinc els cabells negres, soc morena, m’agrada vestir amb roba de l’Índia.
Els meus pares són de l’Índia i el meu germà també, però jo sóc espanyola.
M’agrada jugar amb les meves amigues, també m’agrada anar a l’Índia.
A mi m’agrada anar a la muntanya i a la platja amb la meva família, quan vaig a la muntanya o a la platja m’emporto la meva pilota per jugar, però quan vaig a la muntanya sempre comença ploure i ens mullem.

José

Hola, soy simpático y guapo. Soy muy bueno jugando a futbol.
Tengo una hermana que se llama Rosa. Yo juego en un Equipo de futbol y mi madre se llama María y mi padre
Se llama Ricardo y me gusta mucho el futbol.
Siempre estoy jugando a futbol.

Joel

Hola em dic Joel i tinc 10 anys. Sóc de l’Equador i la meva família també.
Sóc alt, m’agrada fer informàtica. dibuixar, i jugar a jocs d’ordinador.
Tinc una germana que es diu Alexia te 4 anys i un germà que es diu Carlos i té 11 anys i li falta un mes per complir els 12.
Els meus animals preferits són el tigre i el lleó.

Florin

Hola, em dic Florin i tinc el cabell negre. Tinc els ulls marró fort.
Tinc un gos.
Tinc uns cosins que són una nena que te 12 anys i l’altre que te 13 anys. M’agrada viatjar i anar amb els meus amics. Quan hi ha festa, de vegades vaig a la piscina i també m’agrada l’esport. Corro molt. I m’agrada jugar a futbol,
També m’agrada anar a la muntanya.

Andrea

Sóc espanyola. Tinc el cabell castany i llarg i els ulls castanys clars.
Tinc un germà de 4 anys i una germana de 9 anys i una altra de 27 anys i un altre de 8 anys.
Sóc mitjana i tinc 10 anys. Tinc molts cosins i moltes vegades em quedo a casa dels meus avis i dels meus cosins. Alguns viuen al meu costat, i els meus avis viuen davant de casa meva.
M’agrada jugar i ballo sevillanes i hip hop amb la meva germana de 9 anys, la de 27, la de 8 i el de 4 anys.
El meu pare es bo i la mare també.

Cristina

Hola soy Cristina y me encanta maquillarme, bailar y cantar,
Me gustaría ser actriz, cantante y cantar requetebién.
Soy morena, banquita de piel y tengo el pelo de corto.
Me gustan las divinas, sus canciones, su colonia y son súper guapas .
Tengo muchas amigas son la Marta, Andrea, Kamal, Laura, Amalya, Melany, Carolina, Sua, Nerea , Elia etc.
Mi comida preferida que son las patatas fritas, el huevo frito y la carne.

César

Hola em dic César, tinc el cabell ros i els ulls verds. Tinc els braços amplis, les cames estretes, les mans petites, les ungles mossegades, els peus petit.
Corro molt, el meu millor amic es diu Mauricio, Moisés, Joel, Yoel,
Tinc unes amigues: Nerea, Andrea, Marta, Laura, Elia,
Tinc unes mestres:Laura, Paula, Judith, Carme M., i un mestre que es diu Dani.

Carolina

Hola soy Carolina, tengo 11 años y me gustan los cachorros. Tengo dos hermanos que son el Jorge que tiene 6 años y Roberth con 6 meses. Tengo una tía que se llama Olguita y dos primos que se llaman Klever y Danny.
Mis mejores amigas son Laura y Cristina , pero tengo una amiga muy especial pero que muy especial en EQUADOR que se llama Astrid. Ella es mi primera y mejor amiga. Me manda muchas cartas, son muy bonitas y también me dio su correo electrónico para pueda hablar con ella los días que quiera y los días que me deje mi madre. Es bonito tener una amiga para hablar por escrito.

Carlos

Me gusta jugar a pelota en el parque y hablar con mis amigos. En educación física hay un juego que me gusta mucho que se llama pistolero. Tengo el pelo castaño y los ojos marrones.
Tengo tres hermanas y cuatro primos se llaman Ramón, Paco, Paco y Jose.
Me gustan mucho las atracciones que hay en la feria, tengo dos preferidas que se llaman Olla y Rana Loca. Mi padre trabaja pero mi madre no, tengo un conejo que se llama Samuel y le encanta jugar con su mini pelota. También tengo dos hámsters muy juguetones.

Amalya

Me llamo Amalya y soy geminis. Mi madre se llama Anahit, mi padre Ashot y mi hermano Razmik.
Yo tengo 10 años, mi madre 35, mi padre 36 y mi hermano 8 años.
Me gusta patinar , a mi madre le gusta todo, a mi hermano le gusta jugar y a mi padre le gusta trabajar con el ordenador.
A mi también me gusta bailar el baile de las divinas, las populares diosa unica bonita ,y la de somos las divinas .
Tengo dos abuelas, dos abuelos, dos tias, dos tios, y seis primos que se llaman Razmik, Artur, Sos, Hrant, Aro ,Arman. Ui, perdón tengo otra tía y otro tío.

Adrià

Hola me llamo Adri y tengo dos hermanos una chica y un chico. La chica se llama Elena y el chico se llama Cristian. Y mi padre tiene 33 años y mi madre 30.
Me gusta jugar a la play2. Hay un juego que me gusta mucho que se llama SAN ANDREAS. También me gusta el futbol , el básquet. Me gusta irme con mis amigos .
Me gusta dar una vuelta con mi moto poquet, es pequeña y de gasolina.
Soy guapo y simpático. Me gusta conectarme a mi Messenger y siempre hablo con mis amigos.