Mesurem el passadís

Volem aprendre a mesurar… i res millor que fer-ho amb alguna cosa molt molt propera…per què no el passadís de l’escola, per on passem tots diverses vegades cada dia?
I com ho fem? Doncs vam decidir que fer-ho tots alhora era massa complicat, així que vam formar diferents grups. Cada grup va escollir com mesurar el passadís. Van prendre notes de les mesures. Finalment ho vam compartir a classe. Totes les mesures van sortir diferents entre si, tot i que prou semblants.
Anem una mica més lluny, hem comentat que cada grup va escollir com mesurar el passadís, i això no deixa de ser un problema on cada grup pensa i escull una estratègia per a resoldre’l. Estem resolent problemes!!!

One thought on “Mesurem el passadís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *