VISITA A BARCINO

El dia 10 de novembre la classe dels Romans vam anar a Barcelona a descobrir com era Barcino, la ciutat en l’època dels romans. L’autocar ens va deixar a prop de la Plaça Catedral, a la Via Laietana. Una breu passejada ens portà fins a la Plaça del Rei on està ubicat el Museu d’Història de Barcelona, al bell mig del Barri Gòtic. Això ens va permetre també gaudir de la bellesa dels edificis medievals de Barcelona.
Un cop al museu, el primer que va sorprendre als nens i nenes va ser que les restes de Barcino estan situats al subsòl, a sota del que després va ser la ciutat medieval. Vam veure les muralles, com eren els carrers i les places. Realment hem heretat un munt de coses dels Romans, fins i tot tenien clavegueres!
A més, vam poder apropar-nos a com era la vida comercial de la ciutat, tot visitant la tintoreria i la bugaderia i observant com feien el vi.
Una visita molt interessant per a tots, que reflectirem amb l’elaboració d’un mural a l’aula.

3 thoughts on “VISITA A BARCINO

 1. Ester

  Genial, són magnifiques les fotos i que fotogenics que sou tots, ja veig que va ser una sortida molt instructiva, continueu així romans i sereu molt savis.
  Una abraçada a tots.
  Gracies Antonia per penjar aquestes fotos i el text.
  Fins aviat.

 2. gisela

  Ja veig que en aquesta excursió, a més de passar-vos-ho molt bé, veu treballar molt.
  Molt bé romans, seguiu així!!!
  Gisela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *