Com passa el temps!

Ara ja fa més d’un any que no escrivia res al bloc (fins i tot ara ja no es diu bloc, el termcat en diu blog). Han passat moltes coses, tan en àmbit personal com en àmbit professional. Però finalment he decidit reprendre el blog.

Cada cop hi ha més blogs, i més diversos, per més llocs i amb molta informació. Sovint no he sabut que dir, ni he trobat res nou a dir, crec que això ha fet morir molts blogs. I alhora han aparegut molts més blogs que ja diuen el que jo volia dir…

El twitter m’ha permès anar dient cosetes, sense dedicar-m’hi massa temps… però he volgut reprendre el blog.

Aquest blog va nàixer per anar apuntant coses que aprenia i que volia tenir recollides, i alhora compartir-les. Crec que la situació actual és força complexa, però no vull que això faci decaure les meves ganes de ser mestre, d’aprendre i compartir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *