Sortida a Tarragona

El dilluns 24 de novembre els nenes i nenes  de cicle inicial i cicle mitjà del CEIP Rocabruna vam anar d’excursió a Tarragona. Van anar a  conèixer al Miquel Desclot després vam anar a la Biblioteca pública de Tarragona i per últim vam passejar pel mercat de Tarragona.  

new_mitjanstarr241108_17.jpg

One thought on “Sortida a Tarragona

  1. Maria José

    M’agrada molt que hagueu fet aquesta sortida, quan jo estudiaba, que d’això ja fa uns quans anys, feia servir molt la biblioteca,, avui en dia tot ho teniu mig solucionat amb l’ordinador i l’internet, però m’agrada sapiguer que hi han coses que encara estàn com quan jo tenia la vostra edat. És molt importat llegir, per parlar millor, per tindre riquesa de vocabulari, i per aprendre.
    M’agrada molt aquesta clase dels detectius.

    Petons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *