Sant Jordi

El dia 20 d’abril vam anar el Milà a celebrar la diada de Sant Jordi. Primer de tot vam esmorzar coca amb xocolata. Després vam veure un espectacle infantil molt divertit i finalment vam celebrar el 7 Certamen Literari. En ho vam passar molt bé!!!

El Pont de Goi

Molt a prop del nostre poble hi ha un pont El pont de Goi. Aquest any se celebra el seu bicentanari i per celebrar-ho estem fent uns dibuixos molt bonics! Mireu mireu!

dibupontgoi0809_04.JPGdibupontgoi0809_03.JPGdibupontgoi0809_05.JPG

Estem molt contents perquè la Luz  ha sortit guanyadora del concurs de dibuix. El dia 22 d’abril  anirà  a buscar el premi a l’Ajuntament de Valls!! Moltes felicitats!!

La Vella Quaresma

La Vella Quaresma és una mena de calendari que utilitzem per tal d’anar marcant el pas del temps en les llargues set setmanes quaresmals.
La Vella, cal retallar-la el Dimarts Gras, l’últim dia dels Carnestoltes, i cal penjar-la, el Dimecres de Cendra, en una finestra de la casa que doni a l’exterior. Recordeu que cal retallar ben retallat l’espai que hi ha entre peu i peu… Els dissabtes de Quaresma li tallareu un peuet. Així, sempre sabreu quantes setmanes falten perquè arribi
la Pasqua…

Recordeu que no cal guardar la Vella Quaresma! En trencar l’últim peuet cal esgarrar-la o cremar-la. Diuen que això porta sort… i si fora cert?

Fem un petit hort

A l’escola hem fet un hort. Vam pensar que seria divertit fer un petit hort per cadascu. Dit i fet! Avui hem fet el nostre petit hort.

Material que hem necessitat:

– una tapa de plàstic.

– diverses llegums.

– coto fluix

– terra que hem agafat del pati.

Primer hem agafat la tapa i un tros de cotó fluix i l’hem mullat una mica.

dscn1397.JPG

Després hem sortit el pati i hem posat les llegums i omplert de sorra la tapa.