Ens visita la Pepi

Avui a la tarda hem rebut la visita de la mare del Aaron , la Pepi, que ens ha vingut a explicar el conte de “la fada endreçada” de la Rosa Fité. El qual tractava d’un nen que era molt desendreçat i no obeïa als seus pares. Un dia li va aparèixer una fada i li va recomanar que recollís la seva habitació o si no hi haurien conseqüències, però el nen no va fer cas i la va deixar tal com estava desendreçada. Al matí següent el nen es va aixecar com cada matí per anar a l’escola i quan es va mirar al mirall va veure que tenia la cara desendreçada. Ell es va posar molt trist ja que no volia estar així. Durant tot el dia li van passar moltes coses; menjava per el nas, no podia veure bé ja que tenia els ulls en el lloc de les orelles… Finalment va aprendre la lliçó i quan va arribar a casa va recollir tota la seva habitació i li va dir a la fada que li ajudes a estar com era abans, que ja no tornaria a ser desendreçat, i de tant cansat que estava es va quedar adormit. Al dia següent el nen ja tornava a tenir la seva cara, tot era al lloc on tocava, i mai més va a tornar a ser-hi desendreçat i a no obeir als seus pares i mestres.

El conte ha donat per fer una mica de conversa ui treballar certs valors, a continuació els nens i nenes han acabat de dibuixar la cara per dins i desprès la Pepi els hi ha cantat cançons, hem ballat danses tradicionals i ens ha pintat la cara!

Moltes gràcies Pepi per passar aquesta estoneta amb nosaltres, ens ho hem passat d’allò més bé. Fins una altre.

https://picasaweb.google.com/115503476154110626538/EnsVisitaLaPepi?authkey=Gv1sRgCMrOsZW21tiA2gE#

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *