La Castellassa

El divendres passat a la tarda, ens va venir a visitar el pare de la Joana i el Roc i ens va explicar el conte de la Castellassa.

La historia tractava d’un pastoret que pasturava les seves ovelles per la muntanya de la Mola i una d’elles es va enfilar a una pedra enorme anomenada la castellassa. Al veure que la pobre ovella no podia baixar va anar-la a buscar, i un cop enfilat ell també a la pedra, no va poder baixar, així que va fer nit allà. Però els bosc era un bosc màgic on hi habitava una fada, la qual els va salvar mentre ells dormien, primer a la ovella i desprès al pastoret. Un cop van despertar van veure que eren a baix de la castellassa i es van posar ben contents, van donar gràcies a la fada del bosc màgic, i la ovelleta mai més va tornar a marxar del camí i a no fer cas al pastoret.

Un cop el Marc va acabar d’explicar la llegenda, vam anar a pati i vam veure per un telescopi de cartró la pedra de la castellassa.

Ara tenim un dibuix del conte per pintar que ho farem durant aquesta setmana. Moltes gràcies Marc, els nens i nenes van quedar ben contents de l’activitat i encara avui preguntaven pel telescopi i per la castellassa!!

https://picasaweb.google.com/115503476154110626538/LaCastellasa?authkey=Gv1sRgCN6e5aWJ6u2gUg#

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *