ITINERARI FORMATIU ESPECÍFIC (IFE)

Aquest curs 2016-2017,  han començat a Catalunya els itineraris formatius específics  (IFE). Aquest curs hi ha vuit escoles a tot Catalunya que estan impartint un IFE en fase de pla pilot. L’escola d’educació especial els Àngels de Palamós és la única escola de la província de Girona que n’imparteix un.

Els IFE són ensenyaments professionals adreçats a alumnes d’entre 16 i 20 anys (durant l’any natural que inicien l’itinerari) amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada i que no es troben en  disposició de seguir la formació professional ordinària. Tenen una durada de quatre anys i inclouen continguts professionalitzadors i continguts relacionats amb el desenvolupament d’habilitats personals i socials dels alumnes. La seva finalitat és que els alumnes incrementin la seva autonomia personal i assoleixin les competències professionals que els facilitin la transició a la vida adulta, la inclusió social i laboral.

Actualment existeixen dos perfils d’IFE:

– Auxiliar en vendes i atenció al públic.

– Auxiliar en cura d’animals i espais verds.

 

A la nostra escola s’imparteix l’IFE d’Auxiliar en cura d’animals i espais verds. Aquest curs han començat al CEE Els Àngels 10 alumnes de 1r d’IFE. En aquest primer curs, estan aprenent estratègies de comunicació, conceptes per dur una vida saludable i tècniques bàsiques en jardineria, horticultura i cura d’animals.

PROJECTE MÚSICA

Abans de marxar de vacances., hem treballat el projecte de la Música.

 

https://goo.gl/photos/a5aMF8AwX4bnEPYC7

CARNAVAL 2017

Com cada any a la nostra escola hem celebrat el CARNAVAL. Com ens agrada la gresca, la disbauxa i la xerinola…. Mireu, mireu que bé ens ho hem passat!!!

 

AMBPASFERM

cartell-bo-a3-copia

NADAL 2016

Com ens agrada celebrar el NADAL.

 

EQUINOTERÀPIA A L’ESCOLA

Els nostres alumnes ja han iniciat l’activitat d’equinoteràpia.

Un any més, volem donar les gràcies per la seva col·laboració, a la Diputació de Girona i  a diversos Ajuntaments de la comarca.

 

LA FESTA DE LA CASTANYADA

dscn0246El passat divendres 28 d’octubre, vam celebrar la Festa de la Castanyada.

Al matí els nostres alumnes van fer diferents tallers de tardor. A la tarda ens va visitar la senyora Castanyera i vam menjar castanyes.

HEM COMENÇAT UN NOU CURS !

2016-09-20_092057

Tots a punt, som un equip !

2016-09-20_092516

 

FINAL DE CURS AMB INFLABLES

TOT L’EQUIP DEL CEE ELS ÀNGELS I SOBRETOT TOT EL SEU ALUMNAT, VOL AGRAIR AL CÀMPING KING’S (PALAMÓS) LA SEVA GENEROSITAT AL DEIXAR-NOS TRES INFLABLES PER GAUDIR D’UNA GRAN FESTA DE FINAL DE CURS!

IF

IF

MOLT BON ESTIU A TOTHOM!!

EQUINOTERÀPIA: BLOC 3

Com ja sabeu, l’activitat d’equinoteràpia es porta a terme tots els divendres del curs gràcies a  l’AMPA, les aportacions de la Diputació de Girona i alguns ajuntaments del Baix Empordà. Aquí us deixem les fotografies dels alumnes del grup 3 realitzant equinoteràpia.