La meva amiga d’Amèrica.

Hola nens i professors de la ZER. SÓc la Meritxell d’Ardévol. Fa uns dies vaig llegir un llibre que es deia LA MEVA AMIGA DE AMERICA. Jo us el recomano. Tracta d’una nena que es muda a Amèrica a viure amb els seus avis. La Molly que és la nena que es muda, li diu al seu avi que va a jugar però el seu avi li diu que no s’apropi a la granja del costat. A la granja on vivia hi havia un roure  molt gran on es va trobar amb una nena de la seva edat. Es van fer molt amiges però un dia l’avi de la Molly va enxampar la seva amiga al roure. Per què li caigués bé l’amiga de la Molly al seu avi van fer un dinar però mentre estaven dinant va vindre l’avi de l’amiga de la Molly dient que s’apropava un tornado. Tots es van amagar a sota de la casa de la Molly i la casa de l’amiga de la Molly es va destrossar i la família de l’amiga de la Molly es va haver de refugiar a la casa de la Molly.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *