FC Barcelona Imatges inoblidables

Portada del llibreHola, sóc el Marc Duró Llena de l’escola de Lladurs. Aquest llibre és per als qui us agrada el FC Barcelona, i el llibre jo trobo que és molt bonic i està molt ben fet perquè hi ha textos a cada foto amb Catala, Castella i Angles.

El llibre tracta de futbol (FC Barcelona) explica tota l’historia del Barça des de que es va fer la primera fotografia al 1901. Estan editades amb un text curt on s’explica un resum de la imatge.

Un comentari a “FC Barcelona Imatges inoblidables

  1. Hola Marc, soc el Miquel de l’escola de Llobera, he llegit el teu comentari sobre el llibre i m’ha captat, per aixo l’he escrit a la meva llista de llibres per sant Jordi. També m’agrada com ho expliques, són molt interessants les dates.
    Jo també tinc un llibre del FCB, es diu: Paraules de vestidor. Les fotografies són molt interessants com les del llibre que tu recomanes.
    Salut i fins una altra!
    Miquel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *