Emili Teixidor

Peneta. Aquest capvespre ha mort Emili Teixidor. Va néixer a Roda de Ter el 1933. Amic de Miquel Martí i Pol, va estudiar Dret, Filosofia i Lletres, Periodisme i Magisteri. Va exercir durant anys de professor d’Institut i va començar escrivint novel·les infantils i juvenils.

Us sonen uns quants llibres que relaten les aventures de la formiga Piga? Doncs els va escriure ell. Abans de deixar l’escola i començar les vacances d’estiu, busqueu llibres seus a la biblioteca de l’escola perquè a totes les escoles n’hi ha uns quants.

Recordeu-lo de la millor manera que es pot recordar un autor: llegint els seus llibres. També és interessant fer-ne una segona lectura perquè ens permet fixar-nos més en els petits detalls. Encara ens hagués pogut regalar més històries però el temps no ho ha volgut així.

Bon viatge Emili  Teixidor,  i gràcies per ajudar-nos a créixer com a lectors

Angelina

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *