Quins patins!

Hola em dic Lukas de l’escola de Lladurs i us voldria recomanar aquest llibre perquè és parla d’na família on es celebra l’aniversari del Jordi i el seu oncle li ha regalat uns patins. De seguida se’ls vol emprovar perquè era el regal que més li agradava. S’en va a fora per correr a la plaça i fa força al peu dret i el patí va boig, “va a la seva!”, no es deixa dominar!

Un comentari a “Quins patins!

  1. Hola Lukas soc la Mercè de l’escola de Llobera.
    Jo també m’he llegit quins patins. El que has explicat, jo també ho hauria explicat igual.
    A mi aquest llibre m’ha agradat molt i ja veig que a tu també.
    És un llibre molt imaginatiu i de fantasia.
    Espero que segueixis sent un bon lector tota la vida, jo també!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *