EL BLOC

BLOC EDUCATIU MUSICAL DE SECUNDÀRIA

EDICIÓ: Laia Amagat Desoy

BIOGRAFIA: Pianista. Títols de Professora Superior en les especialitats de Piano i de Solfeig-Teoria de la Música. Estudis d’Història de l’Art. Professora de música a secundària. 

HISTÒRIA DEL BLOC 
CURS 2007-08

Aquest bloc ha nascut com a treball final del Diploma de Postgrau en Educació Musical per la Universitat de Girona realitzat el curs 2007-08 i amb l’objectiu d’utilitzar-lo en la pràctica de la meva funció docent a partir del curs 2008-09. Cal dir que avui, tot just, és un punt de partida, un projecte obert, ja que serà a partir de l’inici de les classes del curs vinent que s’anirà farcint amb nous materials. De moment, he creat l’estructura del bloc tenint en compte els cursos i matèries que impartiré el pròxim curs.

Com que l’he obert a l’estiu i els meus alumnes no coneixen l’existència del bloc, començaré amb efectes retroactius, penjant algunes de les activitats i materials que hem realitzat o utilitzat durant el passat curs 2007-08.

CURS 2008-09

A partir del mes de setembre del 2008 experimentaré amb l’ús del bloc en la pràctica docent.

2 thoughts on “EL BLOC

  1. Marc Corominas

    Hola, com que avui a classe has dit que tenies un bloc he posat el teu nom al google i tambe surts al Youtube, je, je!!

  2. carme escatllar

    M’he passejat pel teu bloc i és fantàstic, quina feinada noia…M’ha agradat també com el planteges, el fet que estigui tan estructurat i amb tants recursos. Ara es tracta que els teus alumnes en treguin un bon profit, no trobes?
    Carme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *