SANT JORDI

El dia 23 d’abril celebrem Sant Jordi amb uns  Jocs Florals, el concurs literari on  participen tots els nens/es de l’escola, posant el seu esforç i fent servir la seva imaginació
En el transcurs d’aquesta celebració, els nens/es del Cicle Infantil que han elaborat un poema conjunt rebran uns llibres per a la classe. La resta de cursos tindran un 1r i un 2n premi per als alumnes guanyadors. Aquests premis, llibres i roses, estan subvencionats per l’AMPA.
Aquest mateix dia, esteu convidats a fer una passejada per l’escola i veure els guarniments, els projectes, treballs… que s’han anat elaborant al llarg del curs. Les portes s’obriran a partir de les 16:30h. Després d’haver recollit els vostres fills/es, per les portes habituals, podreu visitar l’escola fins les 17:30h.

 

Poema


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>