Un suculent reconeixement facial de l’emoció

Després de treballar les cinc emocions bàsiques des de l’inici de curs hem agafat llesques de pa de motlle als alumnes de primer i alguns aliments que permeten decorar cada llesca com si fos un rostre (olives, anxoves, fruites…).Sota la consigna de “decoreu aquestes llesques de pa com si fossin cares; procureu que els companys i companyes puguin anomenar l’emoció que voleu plasmar a cada rostre.

Els resultats han estat divertit i molt creatiu, molt més enllà de posar una boca somrient per a l’alegria o una rodona per a la sorpresa.Realment recomanable! Quants més materials tinguin els nens i nenes per a decorar molt més diversa serà la producció…a més l’esmorzar avui ha estat d’allò més original.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *