Campanya electoral

Han sigut dues setmanes intenses. Setmanes en què hem analitzat la propaganda electoral, hem analizat els colors, les letres, les formes de comunicació, les imatges…i d’aquest anàlisi i reflexió han sorgit les meravelloses campanyes electorals dels nens i nenes de 4rt que estic segura que ja heu pogut gaudir.

El 27-S ens ha ajudat a comprendre la importància de viure en un sistema democràtic en el qual nosaltres com a ciutadans podem escollir qui volem que ens representi.

Hem entès que les coses s’han de dialogar i pactar i que és important convèncer i persuadir a l’altre mitjançant la paraula.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=42uWHRPSCmM[/youtube]

Hem comprès que en termes polítics no tan sols és important el contingut sinó també la forma i l’aspecte visual de tot allò que arriba al ciutadà.

 

Vam viure una jornada de reflexió i una jornada de votació ben intensa que va tancar la visita d’en Marc Sanglas, diputat del Parlament de Catalunya, qui ens va ajudar a entendre i tancar el nostre projecte electoral de delegats. Des d’aquí agrair-li la seva visita i el seu temps i que ens expliqués tantes coses de la feina i el dia a dia d’un polític.

Suposo que us estareu preguntant…però, i qui va guanyar?

Doncs després de fer l’escrutini i mostrar els resultats en gràfiques, els delegats de la classe per aquest curs són:

Oleguer Garriga i Ivet Ordóñez!

Sabem que ho fareu molt bé i que ens representareu de la millor manera possible!!

3 comentaris a “Campanya electoral

  1. Van ser uns dies molt emocionants per ells, i es van despertar moltes preguntes, així que molt bona feina!
    I enhorabona delegats, a treballar molt! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *